Gå til indhold
Ladestander til elbil erhverv - hvad bør du vide

Ladestander til elbil erhverv - hvad bør du vide

Ladestander til elbil erhverv - hvad bør du vide

Mangler I en ladestander til elbil erhverv? Hos LIBLE hjælper vi jer med at finde frem til den bedste ladeløsning, som dækker netop jeres behov. 


Vi kan hjælpe, uanset om det drejer sig om ladestander til virksomhed, boligforening eller anden offentlig organisation. 


For nogle virksomheder vil det være tilstrækkeligt med en enkelt ladeboks, og for andre vil det være bedst med flere. Det afhænger af selvfølgelig af eksempelvis virksomhedens eller boligforeningens elinstallationer og behov. Vores ladestandere hos LIBLE passer til alle el- og hybridbiler med type 2 stik. 


Vi tilbyder forskellige ladeløsninger, og I vælger selv, om I vil bruge jeres egen lokale aut. el-installatør til installationen, eller om I vil bestille jeres installation igennem LIBLE. Har I behov for en skræddersyet installationsløsning, kan dette også aftales og afregnes direkte med vores el-installatør.


I vælger også selv, om I vil købe en ladeboks eller indgå i en abonnementsaftale.  


Tilskud til ladestander erhverv

Det er nu også muligt at få tilskud til ladestander erhverv. Den 1. januar 2022 åbnede Transportministeriet en pulje på 65 millioner kroner, som skal støtte op om etablering af ladestandere med op til 25 procent i anlægsomkostninger. Dette er dog kun muligt for ejere af private men offentligt tilgængelige områder.

Send et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.