Om LIBLE

LIBLE blev stiftet i 2020 for at gøre det nemmere og mere fleksibelt at eje en ladeboks til både hybridbiler og elbiler.

For det første er udbudet af offentlige ladestandere i Danmark ikke stort nok til at dække behovet, og ikke alle ønsker at betale flere tusinde for en ladeboks, de måske kun skal bruge 1-2 år til f.eks. en leasing- eller firmabil. Derfor er LIBLE også bygget som en abonnementsforretning, hvor du abonnerer på din ladeboks. Der er mange fordele i at leje fremfor at eje; du har hjælp og service til din ladeboks, så hvis der pludselig opstår et problem står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Derudover har du garanti på ladeboksen, sålænge du abonnerer, så skulle uheldet være ude er du fuldt ud dækket ind. Derudover er det nemt skifte din ladeboks ud, såfremt teknologien ændrer sig eller der kommer regulering på området fra statens side. Sidst men ikke mindst kan du selv vælge din leverandør af el, vi mener ikke du skal binde dig på både hænder og fødder, vores kunder skal have friheden til selv at vælge.

Efter flere år i teknologi- og energibranchen stiftede Simon og Anders i 2020 LIBLE, med det udgangspunkt at det kunne gøres mere tilgængeligt og ligetil at eje en ladeboks. Markedet er svært at navigere i for forbrugerne, produkterne bliver blandet med både el-abonnementer, installationer, udskiftning og mange andre elementer, hvilket mudrer billedet af hvad tingene reelt koster, og hvor pengene egentlig tjenes. Det har vi gjort op med, og i stedet for stort udvalg af ladebokse, har vi valgt den bedste på markedet; i stedet for priser der er blandet med tillægsprodukter, får du vores ladeboks til en fast månedlig pris.

LIBLE har i dag et stort antal glade og tilfredse kunder, hvilket også ses i vores høje trustpilot score.

Se vores Trustpilot rating