Gå til indhold
Ladeboks til sommerhus

Ladeboks til sommerhus

Ladeboks til sommerhus

Mangler du en ladeboks til sommerhus? Uanset om du er ejer eller udlejer af et sommerhus, så kan der være flere fordele i at anskaffe sig en ladeboks. 


Ligesom det engang har været faktorer såsom beliggenhed eller faciliteter i form af pool, sauna eller spa, der har tiltrukket sommerhusgæsterne, så er der i dag noget nyt der lokker. 


Vi ser i dag en stigning i salget af elbiler, hvilket også har medført til, at flere elbilsejere nu kigger efter sommerhuse med ladebokse. Her kan du læse mere om fordelene, ved at anskaffe en ladeboks til dit sommerhus. 


Der er penge at tjene på en ladeboks, hvis du udlejer dit sommerhus

Hvis du udlejer dit sommerhus i flere uger om året, vil der være ekstra penge at tjene, hvis du anskaffer en ladeboks til sommerhuset. 


Det skyldes, at flere og flere personer er begyndt at anskaffe el- eller hybridbiler. Derfor er der de seneste år også kommet en kraftig efterspørgsel efter ladebokse i udlejningssommerhuse. Hvis ikke du har en ladeboks til dit udlejningssommerhus, kan du derfor risikere at blive valgt fra. Med en ladeboks vil du også få mulighed for at sætte lejeprisen lidt højere end sommerhuse, som ikke har en ladeboks. Dermed kan du hurtigt tjene beløbet ind igen, som du har givet for din ladeboks. 

Få hjælp til at vælge den rette ladeboks til dit sommerhus

I sommerhusområder er der typisk få hvis ikke ingen offentlige ladeløsninger. Det har tvunget flere sommerhusgæster til at måtte lade op med den såkaldte ‘mormorlader’ (nødkablet). At benytte mormorladeren kan dog være farligt af flere årsager. Dels kan det skade sommerhusets elinstallation og i værste fald kan det endda forårsage brand.


Derfor kan det ikke anbefales, at du benytter en mormorlader til opladningen af din elbil, men i stedet investerer i en sikker ladeboks. 


Hos LIBLE står vi altid klar til at hjælpe dig, med at vælge den rette ladeboks til dit sommerhus. Du vælger selv, om det skal være din lokale el-installatør, som installerer din ladeboks, eller om installationen skal foregå gennem os.

Send et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.